TradoTech – Termeni si conditii de utilizare

PENTRU LECTURA / TRANSMITEREA CATRE TERTE PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE / UTILIZAREA ACESTUI SITE TREBUIE SA CITITI SI SA ACCEPTATI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. CITIREA IN CONTINUARE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS. TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS SUNT VALABILI / VALABILE INDIFERENT DE FORMA IN CARE V-A PARVENIT CONTINUTUL ACESTUI SITE (FORMA TIPARITA SAU FORMAT ELECTRONIC).

Drepturi de autor: 
Copyright© 2012 TradoTech SRL.
Toate drepturile rezervate conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.
Intregul continut al acestui site, indiferent de natura acestuia (text, elemente grafice, imagine si alte elemente) este proprietatea exclusiva a SC TRADOTECH SRL. Continutul acestui document nu poate fi reprodus, modificat, transferat, dostribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma (tiparita sau electronica), fara permisiunea scrisa a SC TRADOTECH SRL.

Marci inregistrate:
Denumirea “TradoTech”, indiferent de forma sub care apare, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, motto-uri sau imagini folosite in acest document, sunt marci inregistrate ale SC TRADOTECH SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul SC TRADOTECH SRL si numai in legatura cu produse sau servicii SC TRADOTECH SRL. Utilizarea altor marci inregistrate prezente sau la care se face referire in acest document este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Limitarea responsabilitatii:
SC TRADOTECH SRL si angajatii/partenerii/furnizorii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii acestui document si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. SC TRADOTECH SRL nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea neautorizata a informatiilor prezente in acest document. SC TRADOTECH SRL face toate eforturile pentru a va oferi informatii de ultima ora insa este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari ulterioare. In acest caz, SC TRADOTECH SRL va va informa asupra schimbarilor relevante in cel mai scurt timp.

Utilizarea site-ului: 
In timpul lecturii/utilizarii acestui siteului si a serviciilor descrise prin intermediul acestuia, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati produse/servicii derivate sau sa vindeti orice fel de informatii obtinute prin intermediul acestui site.

Pentru reclamatii si sesizari privind copierea, transmiterea, afisarea, reproducerea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta pe e-mail la: office@tradotech.ro.

Va multumim,

Echipa TradoTech

Pentru orice întrebare vă rugăm să ne contactați.