De ce sa lucrati cu noi?

Avem o echipa tanara, formata din inginericontact si tehnicieni, cu o experienta de peste 5 ani, atat in solutii de securitate, cat si in instalarea efectiva a peste 1000 de sisteme in ultimi ani. Serviciile furnizate sunt atat de consultanta tehnica de securitate, cat si de comercializare si instalare de echipamente de securitate (Alarme si Sisteme de Supraveghere Video).

Ofertele unice si garantiile oferite clientilor fac din Trado Tech srl una dintre putinele societati de instalare din tara si poate singura din Brasov, care ofera garantie pe satisfactie (daca in 30 zile nu sunteti multumiti de calitatatea echipamentelor primiti contravaloarea acestora inapoi).

Ofertarea echipamentelor si serviciilor se realizeaza intr-o maniera deschisa de comunicare cu beneficiarii, avand ca scop final multumirea fiecarui beneficiar.

Suntem gata sa va oferim toate cunostintele pentru a va putea folosi solutia potrivita atat a costurilor cat si ale achipamentelor recomandate pentru situatia dumneavoastra. Implementam cel mai potrivit sistem de securitate, care sa corespunda in totalitate criteriilor impuse de lege si de fiecare proiect in parte.

Va putem consilia si facilita alegerea celei mai potrivite companii, care ofera serviciul de monitorizare si interventie rapida, in functie de zona, destinatia obiectivului, cerintele contractuale, precum si costulul abonamentului lunar.

Scopul nostru este de a oferi servicii de calitate, de a ne tine de promisiunile facute si de a colabora pe termen lung.

#alarmebrasov #satisfactie #garantie #profesionalism