Alarme Auto Brasov – Alarme auto cu pornire motor – Viper Brasov

Cu peste 10 ani experienta in acest domeniu, va oferim o gama larga de alarme auto si accesorii auto.

alarme auto brasov viper

alarme auto brasov

Unul din produsele oferite de firma noastra este marca Viper, unul dintre cele mai bine vandute sisteme de securitate auto din lume.

Sistemul de securitate Viper a fost proiectat conform unor standarde  tehnice si de calitate foarte avansate, ceea ce a facut ca sistemele oferite de marca Viper sa devina sinonim cu confortul si siguranta automobilului, devenind lider mondial in piata.

Sistemele de alarma Viper ofera protectie impotriva hotilor printr-o gama larga de produse, de la cele de baza, pana la cele cu functia de pornire a motorului din telecomanda sau dintr-un smart phone.

Pornire motorului din telecomanda iti pune la dispozitie o masina calda in sezonul rece, iar in sezonul cald va racoreste masina, totul printr-o singura apasare de buton. Aceste sisteme sunt extreme de usor de utilizat, gratie telecomenzilor intuitive

Alarmele auto sunt niste dispozitive electronice care au rolul de a proteja automobilul prin avertizarea optica si acustica atunci cand asupra acestuia se produce un eveniment nedorit prin deschiderea fortata a portierei, spargere, lovire etc.

Alegerea unui sistem de alarma auto tine in general de gradul de protectie pe care il doriti, de bugetul alocat, de anul de fabricatie al autoturismului, dar si de preferintele fiecaruia.

Va punem la dispozitie mai multe tipuri de alarme auto care pot fi instalate pe un autovehicul, acestea fiind:

 • pe cheia originala a masinii (can bus);
 • cu telecomenzi clasice;
 • cu pager fara pornirea motorului din telecomanda;
 • alarme auto cu pager cu pornirea motorului din telecomanda.

Sistemele Viper au garantie pe viata, ca dumneavoastra sa va bucurati de servicile si de calitatea specialistilor nostri. Montajul alarmei este foarte important, el se executa intr-un atelier autorizat RAR de un profesionist. Matasarea cablajului alarmei se face cu banda panzata speciala ignifuga si identica cu cea a instalatiei masinii.

Pe langa oferta de securitate auto, va mai stam la dispozitie cu o gama variata de servicii cum ar fi: – sonorizari auto, difuzoare auto, navigatii dedicate, urmariri prin satelit,s enzori parcare, multimedia, radio cd player, statii radio CB, car kit, xenoane, iluminare led, camera DVR auto, incalzire in scaune, frigidere auto, module inchideri centralizate etc.

Modele viper:

 • cu pornire motor

 1. VIPER 5906 RESPONDER HDSST
 2. VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST
 3. VIPER 4606
 • fara pornire motor

 1. VIPER 33O5V – 350 RESPONDER
 2. VIPER 3105V – 350 PLUS
 3. VIPER 426V – 350 HV
 • Can oem (pe cheia masini)

 1. VIPER 3901V – CAN OEM FAULT TOLERANT
 2. VIPER 3092V – CAN OEM SINGLE WIRE
 3. VIPER 3903V – CAN OEM HIGH SPEED

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati!